Ποιοι είμαστε

1342424

Πιστεύουμε στον άνθρωπο, στις συνεργασίες και στην συνεχή εξέλιξη. Η Dart Recruitment δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει άτομα και επιχειρήσεις να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πλούσια εργασιακή εμπειρία, η ομάδα μας έχει την ικανότητα να υποστηρίζει άτομα και επιχειρήσεις να επιτυγχάνουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Γνωρίστε  τους ειδικούς της ομάδας μας

ergazomeni

Πηνελόπη Ζιρίνογλου

Η Πηνελόπη Ζιρίνογλου κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, έχει πτυχίο δημοσιογραφίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμειο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό στο Human Resource από το Πανεπίστημιο Κύπρου. Έχει εργαστεί στο κλάδο της εστίασης και των πωλήσεων ενώ έχει εργασιακή εμπειρία στο Human Resources Management σε κρουαζιερόπλοια. Τέλος είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια από την ΑΝΑΔ.

ergazomeni

Τερψιθέα Χρήστου

Η Τερψιθέα Χρίστου έχει πτυχίο στο Accounting & Finance από το πανεπιστήμιο Κύπρου και MBA από το Texas University της Αμερικής. Είναι μέλος στις FCCA, ACCA & ICPA και είναι υποψήφια διδάκτωρ. Διδάσκει Accounting & Finance στο Πανεπιστήμιο University of Central Lancashire στη Κύπρο. Έχει διετελέσει Διευθύντρια του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

ergazomeni

Δημήτριος Ζιρίνογλου

O Δημήτρης Ζιρίνογλου κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, βρίσκεται στη Κύπρο από το 2015, έχει πτυχίο Business Administration από το Ανοιχτό Πανεπίστημιο Κύπρου, μεταπτυχιακό στην Ευρωπαική Πολιτική από το Πανεπίστημιο Κύπρου και είναι μεταπτυχιακό φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Λεμεσού στο πρόγραμμα Business Intelligence & Data management. Έχει διετελέσει διευθυντής και υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού σε επιχειρήσεις εστίασης. Τέλος είναι υποψήφιος εκπαιδευτής της ΑΝΑΔ.

ergazomeni

Ηλίας Ηλιόπουλος

Ο Ηλίας Ηλιόπουλος είναι Ιατρός με εξειδίκευση στην ορθοπαιδική και την χειρουργική κλινική. Κατέχει μεταπτυχιακό στα μεταβολικά νοσήματα των οστών από το ΕΚΠΑ ενώ είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Διετελεί Medical Director σε χειρουργική κλινική στη Λάρνακα ενώ έχει υπάρξει υπότροφος σε κορυφαία επιστημονική εταιρεία στην χειρουργική ορθοπαιδική τραύματος στο Nottingham.

Φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία