5 Λόγοι για να αναζητήσεις την επόμενη θέση εργασίας σου στη Λάρνακα

Εάν έχεις επισκεφθεί στο παρελθόν την Κύπρο το πιθανότερο είναι να πέρασες από την Λάρνακα καθώς εκεί βρίσκεται ο μεγαλύτερος διεθνής αερολιμένας της Κύπρου. Η Λάρνακα, η γενέτειρα  του αρχαίου φιλόσοφου Ζήνωνα είναι η 3η μεγαλύτερη πόλη στη Κύπρο και είναι η πόλη με την ταχύτερη ανάπτυξη αφού νέες επενδύσεις σε ακίνητα και τουρισμού αφικνούνται συνεχώς.

Εάν λοιπόν ψάχνεις το επόμενο βήμα στη καριέρα σου και σε ενδιαφέρει να εργαστείς στη Κύπρο τότε δες παρακάτω 4 λόγους γιατί η Λάρνακα είναι η ιδανική πόλη για να βρεις τον επόμενο επαγγελματικό σου σταθμό.

Ποιότητα ζωής :

H Λάρνακα είναι παραλιακή πόλη με πανέμορφες παραλίες και ήσυχες γειτονιές. Το χειμώνα η ζωή είναι ήρεμη και γαλήνια ενώ το καλοκαίρι η έλευση τουριστών και η λειτουργεία των νυχτερινών κέντρων δίνει ενέργεια και ζωντάνια στη πόλη. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια και παραδοσιακές ταβέρνες με γευστικό φαγητό ενώ ο κόσμος είναι προσιτός και φιλόξενος. Η διαμονή στη Λάρνακα προσφέρει την δυνατότητα για καθημερινά μπάνια αφού τα πλείστα σπίτια και διαμερίσματα βρίσκονται σε απόσταση 7 λεπτών από την θάλασσα ενώ το μεγάλο παραλιακό μέτωπο και ο πεζόδρομος επιτρέπουν στους λάτρεις των σπορ το καθημερινό τζόκινγκ και περπάτημα.

Μετακίνηση & Τοποθεσία:

Η τοποθεσία της Λάρνακας είναι εξαιρετική, αφού βρίσκεται ανάμεσα από υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Κύπρου και είναι ιδανική για κάποιον που μετακινείται από τη μια πόλη στην άλλη. Η Λευκωσία και η Αγία Νάπα βρίσκονται σε απόσταση 25 λεπτών με το αυτοκίνητο ενώ η Λεμεσός 40 λεπτά. Υπάρχει συχνή συγκοινωνία με σύγχρονα λεωφορεία για να μεταβεί κάποιος από την μια πόλη  στην άλλη. Παράλληλα, πολλά μικρά παραδοσιακά χωριά βρίσκονται κοντά στη Λάρνακα παρέχοντας την δυνατότητα για ενδιαφέρουσες εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα. Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών από το κέντρο της πόλης παρέχοντας μια γρήγορη διέξοδο σε κάποιον που θέλει να ταξιδέψει αεροπορικώς.
Τέλος, η Λάρνακα είναι η πόλη με την λιγότερη κίνηση στους δρόμους ενώ οι αποστάσεις εντός της πόλης είναι εξαιρετικά σύντομες. Εάν κάποιος διαμένει στο κέντρο της πόλης τότε πολύ πιθανό να μην χρειαστεί μεταφορικό μέσο ενώ αν μένει εκτός κέντρου οι αποστάσεις με το αυτοκίνητο από και προς τον χώρο εργασίας δεν ξεπερνούν τα 10 λεπτά.

 

Ευκαιρίες καριέρας :

Καθώς η Λάρνακα αναπτύσσεται γοργά νέες θέσεις εργασίας ανοίγονται συνεχώς. Λόγω του μεγάλου όγκου τουριστών, έχουν ανοίξει αρκετά νέα ξενοδοχεία ενώ αναμένεται να ανοίξουν ακόμα περισσότερα. Παράλληλα, πολλές είναι οι εταιρείες από το εξωτερικό που επιλέγουν να επενδύσουν στη Λάρνακα στην ανάπτυξη γης και στο άνοιγμα των γραφείων τους στη πόλη.

Αναμφίβολα η Λάρνακα είναι ένας αξιόλογος εργασιακός προορισμός για επαγγελματίες όλων των κλάδων. Πολλοί είναι επίσης οι εργαζόμενοι που επιλέγουν να διαμένουν στη Λάρνακα έστω και αν η εργασία τους βρίσκεται σε άλλη πόλεις καθώς προσφέρει ηρεμία, γαλήνη, ασφάλεια και γρήγορη μετακίνηση.

 

Τα θετικά της Λάρνακας

  • Τοποθεσία
  • Μετακίνηση
  • Ποιότητα ζωής
  • Συνδεσιμότητα με άλλες πόλεις
  • Ιδανική για επαγγελματίες της εστίασης
  • Ιδανική για άτομα που θέλουν να εργαστούν σε αεροδρόμιο

Τα αρνητικά

  • Λίγες επιλογές διασκέδασης το χειμώνα
  • Λιγότερες ευκαιρίες καριέρας στον χρηματοοικονομικό κλάδο και τον κλάδο της τεχνολογίας

 

  • Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις το επόμενο βήμα στη καριέρα σου και να βρεις την επόμενη θέση εργασίας σου στη Λάρνακα, τότε στείλε μας το βιογραφικό σου στο careers@dart-recruitment.com είτε επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά ή/και μέσω WhatsApp – Viber στο 00357 97754710

Σας βοήθησε το άρθρο?

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας!

Φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία